Всички дрехи

Рокли с къс ръкав спрямо различните сезони

Роклите с къс ръкав не са подходящи само за през топлите сезони. Модните фирми са направили страхотни модели, от които дамите могат да се възползват през цялата година. Това е истинско щастие за всички нас, които не обичаме да покриваме ръцете си. За всички, които се съмняват в практичността на роклите с къс ръкав, подходящи за цялата година, сега ще разгледаме няколко удачни варианта за различните месеци.

Пролетни рокли

През пролетта отново много жени залагат на роклите с къси ръкави. През този сезон всички обичаме да носим светли и позитивни цветове, напомнящи ни за топлината, слънцето и предстоящото лято. Късите ръкави засилват чувстовто за наближаващото лято, съпровождано от много щастливи моменти.

Летни рокли

Лятото – сезонът, в който роклите са най-често носената дреха от повечето дами. В горещите летни дни, безспорно, ръклите с къси ръкави са неизбежна част от тоалетите ни.

Есенни рокли

През есента, макар и в тъмни цветове, роклите с къс ръкав отново са актуални. Рокля от фино плетиво с къс ръкав, съчената с красиви боти или ботуши и кожено яке, плюс подходящ шал, създава един прекрасен тоалет подходящ за работа или за среща с приятелки.

Зимни рокли

Макар навън да е студено, в заведенията и в офисите винаги са помислили за топлината. Особено модерни за през зимата са трикотажните рокли с къс ръкав, които залагат на различни принтове. Голямото разнообразие от десени  позволява да изберем най-подходящия вариант за нас, така че да се чувстваме комфиртно, където и да сме. Роклите с къс ръкав определено не са табу през зимата, напротив, те са  любимо облекло за голяма част от дамите.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader