Всички дрехи

Рокля балон – как да изберете правилния модел

Някои я наричат рокля балон, други и дават наименованието рокля с пола-лале, която и опция да изберете тя стои невероятно и е уникален детайл от дамския гардероба. Дали обаче такова цвете ще подхожда и на вашето телосложение, нека разберем.

Модните дизайнери казват, че такава рокля-балон е подходяща за по-фините дами. Идеално стои на високи или средно високи жени на 35-годишна възраст.

Този стил ролки може да прикрие някои недостатъци и излишни килограми около бедрата и да визира на тънката талия. Тези рокли са в стил, който е подходящ за жени с по-пълни крака. Има възможност да се носят и от дамите с Т силует. С нея визуално се увеличават бедрата и фигурата става по-женствена и пропорционална.

Рокля балон е подходящ стил и за момичетата с фигурата във форма “А”. За тях обаче този стил изисква красиви, слаби крака, а дължината трябва да е точно над коляното.

За да изглежда изображението хармонично, трябва да вземете под внимание няколко правила:

Колкото е по-дълга полата, толкова по-висока става жената. Ако това правило не е спазено, фигурата изглежда пречупена;

Тази рокля в студения сезон не бива да се носи без връхна дреха, която да я покрива. В противен случай може да се получи безформен силует;

Ако нямате достатъчно дълги крака, то добре е да съчетаете с чорапогащи и обувки със същия цвят. По този начин се постига удължаване и по-елегантно изражение.

Спазвайки тези правила ще е лесно да постигнете желаното изображение. Запомнете, роклята балон акцентира на бедрата. Изберете модел, който да създаде летящ силует и лекота на цялото изражение.

И не забравяйте, че моделът рокля балон трябва да бъде компетентно комбиниран с други неща от вашия гардероб – връхно облекло, обувки, аксесоари. Трябва да помните, че горната част трябва да е по-скромна. Ако долната част от роклята е украсена с много детайли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader