Всички дрехи

Рокля на точки – с какво я носите

Една от основните тенденции в света на модата се счита роклята на точки. Тази рокля никога не излиза от модата, така че трябва да й отдадете повече време и внимание, отколкото на модните тенденции в съвременното време. Ако във вашият гардероб още няма стилна рокля на точки, допълнете колекцията с този елегантен инвентар.

Към днешна дата, най-популярният модел е рокля на точки над коленете, а роклята трябва да бъде с къс ръкав. В тенденцията на рокли, които следват силуета под формата на часовник, са и моделите, носени от нашите баби.

Къде да облече рокля на точки?

На романтична вечеря подобна рокля под коляното ще изглежда красива и стилна в комбинация с обувки. Може да завършите изображението, като вземете малка чанта в тона на основния цвят на роклята.

На бизнес среща е по-добре да облечете рокля на ситни точки, която има трапецовидна кройка. С нея лесно ще създадете женски и стриктен имидж и хората няма да могат да свалят очи от вас.

Разбира се, роклята на точки, трябва да съвпада с фигурата ви. Миниатюрните момичета е по-добре да използват опции с малки точки. Големите отпечатъци добавят обем, така че не носете рокли в големи точки, ако нямате прилични форми.

В тенденцията рокля на точки, в съчетание с основния цвят са праскова, мента, тюркоаз.

Рокля на точки създава стилно изображение и трябва да се направи само избор на аксесоари. Те не трябва да са по-светли от самата рокля. Добрият вкус е комбинация от цвета на аксесоара и цвета на отпечатването. Не забравяйте, че точките привличат вниманието, затова изберете изчистени, дискретни декорации за образа.

За да придадете контраст, използвайте ярък колан. Това ще завърши изображението, което създадохте. Добър вариант ще бъдат лентите от сочни нюанси. Може да се съсредоточите върху талията, като поставите на колана красиво цвете.

Носете бяла или черна рокля с точки? Изберете основни цветове за колан, обувки, чанта. Най-подходящи са черни или бели. Смело, заложете и на бижутата.

Облечи рокля на точки и тя ще направи вашия образ елегантен и женствен. Заложете на класика в избора на специален тоалет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader