Всички дрехи

Рокля от две части – женствеността и чарът не познават граници

Искате да сте модерна, стилна и секси. Изберете рокля от две части. Тези модели могат да се нарекат всичко, но не и скучни. В момента се предлагат на пазара в голямо многообразие от десени, материи и комбинации.

Може да ги купите в геометрични фигури, стига да откриете точния модел за вашето телосложение. Когато изрязаният елемент е ограничен, той прави място за игра с очертанията. Оставете драпирането да се комбинира с вложка, създавайки изискан изправен триъгълник на гърба на рокля. Изберете драпиране и едната страна и от плат, посока надолу. Преместете триъгълните изрезки от раменете до долната част на гърба, за да създадете елегантен вид в комбинация с обувки с висок ток.

Рокля от две части има и с цип, който се движи по гърба на роклята. Всичко се събира в Малка Черна Рокля, но този път различаваща се от класическия модел.

Може да изберете рокли от две части в ярки тъкани и по-смели форми.

Вземете предвид очертанията – правоъгълна контур или хубавото сърце, играйте с пола с точки и блестящи петна, които отговарят на кръглите дупки. Всеки ансамбъл изглежда зашеметяващ, дори моделите без ръкави.

Заложете на асиметрия върху роклята с една рамо.

Рокли с изрязани детайли не са единствените, които имат няколко форми. Изрязаните рокли могат да се състоят от две зони разкриващи рамене и талия. Заложете на огледална симетрия, визирайте на деколтето, открийте неописуеми комбинации и съчетания между материи, кройки и плат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader