Всички дрехи

Рокля с пайети – другото лице на роклите

Пайетите са хит сред декорацията на дрехи и могат да придадат ново измерение на иначе най-обикновената рокля. Те внасят допълнителен блясък, щипка празничност и цяла шепа елегантност. Ако искате да покажете високо ниво на класа, то това е подходящият избор.

Умело избрани и правилно комбинирани, пайетите могат да бъдат носени на всякакъв повод. Обърнете внимание на количеството им. Блуза с неутрален цвят, с пръснати, но малки пайети, са елегантен избор за офиса. Ако поводът изисква от вас да бъдете елегантни, можете да я съчетаете с жилетка или болера в артистичен стил. Парти роклята с пайети е във вихъра си, изкусно съчетана със семпли бижута, за да не изглежда прекалено претрупано.

Ако пък поводът не е официален и просто искате да пръскате блясък, можете да я комбинирате с дънково или кожено яке, което ще придаде градска и небрежна визия. Бъдете смели и проявете дръзкостта си, като прибавите и чанта, също с блестящи пайети.  По този начин визията ви ще бъде нестандартна, но идеална за ежедневието през летните месеци.

С роклята на пайети ще изглеждате като кинозвезда, излязла от малкия екран и гарантирано няма да дадете възможност на останалите да бъдат забелязани. Просто защото цялото внимание ще бъде съсредоточено върху вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader