Всички дрехи

Рокля с панделка – и ти можеш да си кукла от приказките

Историята на кукленското облекло, започва още през XVIII век и продължава до средата на миналия век. Днес рокля с панделка е не само дреха за вечерна мода, но и ежедневен тоалет. Тя следва очертанията на женската фигура и е символ на разнообразен шик и бургундски стил и женственост.

Предимствата на кукленската рокля с панделка са, че може да се носи за почти всеки повод и винаги придава женственост и чар. С нея безспорно ще привлечете погледите и ще създадете момичешка, невинна визия.

Недостатък на тези рокли е факта, че не могат да се носят от всеки. Например, ако панделката е разположена малко под кръста, на гърба, може визуално да увеличи обема в тази част. Ако сте по-надарени в тази област, това няма да ви се хареса.

Роклята с панделка е интересен модел, подходящ за почти всеки повод.

Разбира се, по време на работа тази рокля изглежда неподходяща и за социално събитие, лятната разходка и дори за холивудския червен килим. Рокля с отворени рамене и деколте с голяма панделка на гърдите също са идеална опция. Днес модерният стил все повече се появява на европейските модни подиуми, но не само моделите могат да изглеждат зашеметяващи.

Модерният стил рокли може да се претвори в съблазняващо отваряне на раменете за през лятото, а през студения сезон, като стилна решение за вечерта. Всеки един модел рокля без презрамки може да е къса или дълга, трябва да може да я носите правилно. Според стилистите роклите са в състояние да украсяват не само дамата с тънка фигура и крехки рамене, но и улегналата лейди. Ето, защо на пазара се предлага голямо разнообразие и от модели с множество панделки, отрупващи периферията на дългата рокля или разположени стилно по презрамките на раменете, на деколтето или при модели рокли с едно рамо и панделка.

Изборът на рокля в правилния стил и размер не е всичко. В идеалния образ не трябва да има подценявани или неподходящи акценти. Това означава, че ще трябва да обърнете внимание на всяко малко нещо, дори на едната панделка. Успех в начинанието!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader