Всички дрехи

Само за блондинки – кои цветове са идеални за тях

Казват, че блондинките са жените, на които всичко може да им се прости. Ние обаче не сме съгласни с това твърдение, тъй като не можем да пропуснем, ако са допуснали някой моден гаф.

Много хора имат проблеми със съчетаването на цветовете. Не, нямаме предвид само цветовата комбинация на дрехите. Често някои дами правят грешка да изберат актуален цвят, който за жалост не отива на тена или косата им.

Русите красавици никога няма да сбъркат обаче, ако заложат на класическия черен цвят. Той е перфектен за всеки повод и отива на всяка дама. Този неутрален цвят спомага да се наблегне на вашето излъчване. А и освен това, черното винаги крие нещо секси в себе си и е на мода.

Блондинките могат също да заложат без никакъв проблем и на ярките цветове като червено, жълто, „диня“ и „корал“. Те внасят допълнителна топлота и свежест във визията им и подчертават увереността и самочувствието им. Все пак не всеки се осмелява да заложи на този секси цвят, пораждащ много асоциации.

Не на последно място, светлокосите хубавици могат да се превъплътят в истински ангели, ако съчетаят златистата си коса с белия цвят. Това поражда чувство на доброта и нежност, а и този цвят ужасно много отива на русите ангели.

Добре, блондинки, сега е ваш ред да споделите любимия си цвят с нас!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader