Всички дрехи

Свобода и свежест с летните дамски панталони

Панталоните бяха използвани само от мъже до началото на 20 век, когато те еволюираха в женският гардероб. Тази революция допринесе до обрат в модата и създаването на богатото разнообразие от дамски панталони – официални, елегантни и спортни. През последните години дизайнерите преоткриха свежестта на тънката материя и пуснаха нова тенденция изцяло с дамски летни панталони, които всяка жена би трябвало да има.

Дамският панталон за лятото няма нищо общо със строгостта на класическия панталон, подходящ главно за официални поводи. Летните модели са изработени от лека материя, най- често лен, който е изключително подходящ за горещите дни и вечери. Освен това летните панталони са леко по свободно падащи от крачола на долу, което позволява циркулацията на въздух. Всичко това плюс още нещо – панталонът запазва своята елегантна уникалност.

За дамите, които искат да подчертаят своята фигура има модели летни паталони тип скини. Те повдигат задните части и оптически свиват обиколката на талията. Освен това следват плътно извивките на краката от горе на долу и придават допълнителна издълженост на силуета.

В комбинация летните панталони са също толкова страхотни. По- свободните модели стоят превъзходно с тениска или риза. Скини панталонът може да се носи със свободна блуза, а изцяло направеният от лен стои превъзходно в съчетание с топ. Относно обувките – летните панталони си подхождат най- вече със сандали на ток, но може да се насят и с обувки на платформа.

Летният дамски панталон е поредното модно изкушение, което предоставя лека лятна свежест във визията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader