Всички дрехи

Свободна дамска риза за пролетта

Модните дамски ризи са най-търсените артикули, въз основа, на които може да създавате различни образи, започвайки от бизнеса и завършващи с романтичната визия. На пръв поглед изглежда, че този аксесоар е скучен, но това не е точно така. Тук ще разгледаме модните тенденции на този сезон, както и съветите от експерти, които ще ви кажат как да носите ризи правилно и с какво да ги комбинирате.

Малко хора знаят, че за пръв път ризите се появяват по време на египетската династия Таркан, т.е. много отдавна. За това свидетелстват дори писанията по древни папири. Разбира се, по-рано те имали по-различен стил. Били по-свободни и удобни в различните климатични условия.

Днес многообразието на ризи е огромно

Ако мъжките ризи практически не са се променили през целия период на своето съществуване, модерните ризи за момичета са разделени на няколко категории, а именно: блуза; туника; риза; риза-рокля; риза поло, свободна дамска риза за пролетта. Последните дават неограничени възможности за комбиниране с различни аксесоари.

Днес въпреки, че има такова многообразие от модели ризи, сред най-предпочитани са свободните кройки.

Дизайнерите залагат на ярки и необичайни отпечатъци със сложни модели; Различни стилове яки. Такива елементи ризи са претърпели много модификации.

Предлагат се с различни закопчалки, фалшиви яки или, като цяло, без тях, с декоративни връзки, както и триизмерни ръкави. Полупрозрачните буйни ръкави имат способността да скрият, както пълнотата на момичето, така и някои дефекти.

Полупрозрачните тъкани са най-ефективното оръжие за сексапилно излъчване и съблазън. Ето защо ризите свободна кройка и падащи материи сега са на върха на популярността.

Изхождайки от колекциите на моделите, представени от изтъкнати дизайнери, особено актуални тази година ще бъдат някои видове ризи с елементи като класически бели блузи; Ризи с ниски отвори; Дънкови ризи; Блузи с вертикални ивици; Модели със закопчалки на гърба.

В пролетно-летния сезон почти всеки цвят може да се счита за подходящ

Класическо черно и бяло, малина и синьо, тюркоазено и оранжево, бордо и тъмно синьо, оранжево и сиво. Жените, които предпочитат да държат представители на противоположния пол на ръце, трябва да обърнат внимание на ризите от строг стил, както и блузи, затворени, без да се създава прекалено женствено изображение.

Светът на дамската мода е доста интересен. Той се променя толкова бързо, че дори най-точните и “съвестни” жени на модата невинаги са в крак с бързата смяна на тенденциите. Едно обаче е сигурно – свободна дамска риза за пролетта трябва да присъства в гардероба на всяко момиче.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader