Всички дрехи

Сезонът на дамските къси панталони

Едва ли има жена, която да е казала напълно „НЕ“ на късите панталони. Сигурни сме, че ако не навън, то поне вкъщи предпочитате късите панталони пред дългите в горещите дни. Затова днес ще ви представим едни от най-носените модели къси панталони.

Нека започнем с модела, който силно се върна преди малко повече от две години в дамската мода, а именно – късият панталон с висока талия. От еластична материя и различни видове дължина, този модел е подходящ както за много слаби момичета, таки и за тези, които обичат своите извивки. Разбира се лесно е да бъдат намерени в различни цветове. Дънковите къси панталони са други любими панталонки на много от вас. Днес е модерно много от тях да бъдат накъсани. Не трябва да пропускаме и късите панталони от плат, които последно време станаха изключително модерни. Те са по-широки и не прилепват по крака. Повечето от тях са с висока талия, която завършва с набор или интересен детайл. Перфектни са за през деня и разбира се, с високи токчета за вечерта. Три-четвъртите панталони също попадат в тази категория. Те са удобни за по-прохладните летни дни.

Късите панталони са едни от най-добри приятели на момичетата и дамите през лятото. Удобни и не задължаващи, те се съчетават доста лесно. Затова за всеки случай  винаги е добре да държим няколко чифта къси панталони най-отгоре в гардероба си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader