Всички дрехи

Слънчево настроение с дамски шарени панталони

И това лято най-модерни си остават шарените панталони с принт. Направени от лека материя, те са удобни и прохладни за горещите дни.  Точки, карета, линии, животински и флорални мотиви звучат еднакво модерно, а лятото е перфектното време да облечете нещо цветно и свежо, за да сте в синхрон с времето и настроението, което то събужда.

Освен че са модерни, шарените панталони говорят за артистична и свободна личност, която носи младежкия дух в себе си. Свежите и ярки цветове са актуални толкова, колкото и по-светлите тонове.

Подходяща комбинация на този модел панталони е с високи обувки, за да постигнете визуално издължаване на фигурата. Може да обуете обувки с токчета, но ако панталонът е по-широк ще се изгуби баланса. Затова за широките модели са подходящи обувките на платформа.

Когато сте решили да раздавате настроение с шарени панталони е препоръчително акцентът да пада само върху тях и всичко друго във визията ви да е семпло. Препоръчваме ви блузата да е семпла и по възможност едноцветна, както и чантата. Аксесоарите също не бива да се набиват на очи, а да са скромни и дискретни.

Леопардовият и зебровият принт са водещи сред животинските, а флоралните мотиви издават романтичната ви душа. И в двата случая ще приковете вниманието към себе си, а настроението, което създавате ще се пренесе и върху околните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader