Всички дрехи

Спортни клинове – отлична фигура и самочувствие

Клинът започва краткия си, но ползотворен път като чоропогащник. Изначално били носени единствено от леките жени и малките момиченца. След това от момичетата на Мулен Руж, а накрая станали неразделна част от ежедневието на жената. Колкото повече една жена добивала свобода, толкова повече се променял и чоропогащникът, докато накрая били създадени спортните клинове. През 70-те и 80-те те били ярки, носели се по екстравагантен начин и белязали поп културата завинаги.

Днес спортният клин се произвежда предимно от еластан и полиестер. Може да го намерите и само като трико. Клинът се предлага главно в два размера – до коленете и до глезена. Талията обичайно е висока – над пъпа, за да ви осигури максимален комфорт при движение. Клиновете от трико се шият с ниска талия. Предпочитаният от моделиерите цвят е черният. Съществуват модели с щампи, декорации от изкуствена кожа и ципове, както и с принт на флорални елементи, геометрични форми, разноцветни, ярки, хващащи окото. Когато избирате твърде шарен десен, комбинирайте с монохромна тениска или блуза.

Клинове има и в мъжката секция, но там моделите са по-изчистени.

Въпреки че материята на клиновете е лека, тя е надеждна и здрава. Може да спортувате както в салон, така и навън, през зимата, без да се притеснявате от ниските температури.

В случай, че спортът не е любимото Ви занимание, винаги можете да комбинирате клина си с други дрехи – като широка, разкроена блуза, високи ботуши и дълго палто или жилетка. Спортният клин чудено ще опише фигурата Ви, играейки ролята на прилепнал панталон, тесни дънки и каквото още пожелаете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader