Всички дрехи

Спортни летни рокли – желана свобода

Роклята е най-женствената дреха и никой няма съмнения в това, но жените сякаш пренебрегваме носенето й в ежедневието. Погълнати от работния график и всички ангажименти за деня, чифт дънки и тениска се оказва най-честото дамско облекло.

Често дамите пренебрегват това нежно облекло заради предрасъдъците, че ще се чувстват неудобно в забързаното си ежедневие. Дизайнерите обаче са се постарали да оборят това табу веднъж завинаги. И тук идва спортната рокля.

За разлика от другите си сестри, спортната рокля е ежедневна и изчистена, без дантела, пайети и украшения. Просто метър еластичен плат, с който ще се чувствате свободна да тичате по задължения и да се чувствате свободна. Спортната рокля стои еднакво добре както с обувки на ток, така и с напълно равни удобни обувки. Заложете на свободна рокля със средна дължина и удобни обувки, за да се чувствате напълно комфортно, докато изпълнявате обичайните си задължения.

Спортните рокли за лятото са най- често изработени от памук, лен или коприна, което ви гарантира свежест през целия горещ ден. А и освен това са много приятни при допир.

За лятото избирайте рокли в бяло, жълто и розово, защото подчертават тена и са изключително модерни. Опцията за по-тъмните нюанси винаги е на линия, ако не обичате да внасяте цветове в стила си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader