Всички дрехи

Спортно-елегантни рокли

Спортно-елегантните рокли са предпочитани от голяма част от дамите поради няколко причини.

Те са удобни, предлагат се в изключително разнообразни силуети и цветове и могат да бъдат носени винаги и по всяко време.

Актуалните модели спортно-елегантни рокли, които трябва да притежавате тази пролет, се открояват с асиметричност или са обемни и с добре оформени набори.

Панделките и воалите отстъпват място на геометричните форми или щампи. Роклите с надписи и кантове също са актуални и допадат на по-младите почитателки на модата.

Ако въпреки това, търсите преди всичко удобството на дрехата и сте се насочили към по-елегантна и екстравагантна визия, препоръчваме ви бляскава клубна рокля с пайети. Те покриват плътно материята на роклята и й придават металически оттенъци.

За по-романтичните дами са подходящи рокли от гальовни материи като коприна, шифон. Те са удобни, ефектни и привличат вниманието. Акцентирайте на талията и я подчертайте с корсет. Той ще превърне на пръв поглед семплата кройка в шедьовър.

Много от моделите спортно-елегантни рокли притежават интересни декорации. Сред тях се открояват тези с копчета, буфан ръкави или са с голи рамене.

При всички случаи това са модели, които изненадват. Характерезират се с женственост, модерни са и същевременно много удобни за носене през целия ден.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader