Всички дрехи

Спортно и удобно с летни дамски кецове

Първият чифт кецове е изработен през далечната 1895 г. от компанията „Фостър и синове“ при това – на ръка. Още със създаването си, кецовете стават спортни обувки. Първоначално те са били изработвани в един модел, от каучук или гума и са се продавали на големи футболни отбори. След Първата световна война обаче кецовете започнали да се произвеждат масово, в повече модели, цветове. Станали по-достъпни и популярни. През 70-те навлезли в училищата и ежедневното облекло на тийнейджърите, което предизвикало нов бум в производството.

Днес кецове има за мъже и за жени. Такива обувки се произвеждат за всеки спорт или индивидуално за по-големите играчи. Кецовете са неизменна част от гардероба на певците в поп и R’nB музиката. Ето защо този тип обувки са най-търсени и предпочитани през цялата година.

Слънчевият сезон позволява да носите по-широка гама от кецове. Ниската и високата платформа, най-често от бяла гума, е удобна, прави походката лека и уверена. Самите кецове могат да бъдат както под глезена, така и над него. Връзките са плоски, често покрити с брокат или боядисани в ярки цветове.

По вид, кецовете могат да бъдат с един, няколко цвята или покрити с разнообразни декорации. Популярни са кецовете в златно и сребърно, при които се редуват гланциран и матов тон. Изкуствените скъпоценности, пайетите, дори ципове могат да украсяват вашите обувки. Ако предпочитате, можете да се спрете на такива с принт на флорални елементи, леопардова кожа, зебра, змийска или тигрова кожа.

Най-популярното съчетание на кецове е с дънки. Уникалният им външен вид не изисква никакви други аксесоари. Стилът е градски и освободен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader