Всички дрехи

Сребристи обувки – новият моден хит

Обувките са най- любимият аксесоар на повечето жени, защото те могат да променят целия външен вид на тоалета. По-цветен, сдържан, закачлив или по-официален с подходящите обувки вашият външен вид може драстично да се промени за 360 градуса дори. Сребристите обувки, които през 2017-та станаха хит са закачливи, лъскави и магнитични. Този тип обувки са разновидни и всеки един вид променя по различен начин вашия тоалет.

Сребристи токчета

Стоят перфектно както с изчистени рокли, така и с дънки boyfriend. Също така ако добавите кожено яке към своя тоалет няма да сгрешите.

Сребристи кецове

Можете да съчетате с абсолютно всичко. Ако панталоните ви са над кокълчето на крака ви ще можете да акцентирате върху обувките.

Сребристи пантофки

Стоят добре с поли, дънки и рокли. Удобни са за пролетта и лятото.

Сребристи сандали

Освен че са красиви също така правят тоалета ви закачлив и по-различен.

Общо взето всичките видове обувки можете да ги намерите в сребристо, но съм сигурна, че повечето от вас няма да се оплачат от това. В България тепърва започват да се превеъщат в задължителен моден аксесоар за дамите. Поглезете се и бързо добавете към колекцията си от обувки чифт сребристи, които закачливо ще завършват вашия тоалет.

Тук може да разгледате  всички модели сребристи обувки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader