Всички дрехи

Стилната миди рокля

Миди роклята заема водеща позиция в света на модата. Благодарение на огромния й брой стилове тя е идеален избор за всякакви събития: парти, семейно събитие, разходка в парка.

Тези модели са подходящи за всяка жена, независимо от нейната структура на тялото и възраст. Роклите от този тип са изтънчени, елегантни, женствени, те могат да подчертаят грациозните линии на женския силует.

Тайната на миди роклята се състои в нейната основна дължина. Подгъв малко над коляното може да бъде на границата между вулгарност и красота, а малко под коляното винаги е признак за изисканост и стил. Тази дължина е подходяща както за празнични, така и за ежедневни дрехи.

Най-добрата дължина, независимо от другите, е тази, при която подгъва е малко под коляното, в средата на глезена или над глезена.

Погрешно е схващането, че midi дължината е подходяща само за високи момичета. Една по-ниска дама избирайки модел тип молив визуално издължава силуета си.

За изящните момичета  са идеални моделите с А-силует. Единственото, над което може да обърнат внимание е изборът на подходящ колан.

Миди роклите са подходящи за всеки сезон. През зимата може да са плетени модели, а през лятото – шифон и коприна. Този стил е супер подходящ за бизнес облекло, за пазаруване или среща с приятели.

С аксесоарите не трябва да се прекалява. Златното правило: всичко да бъде умерено, важи с пълна сила и тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader