Всички дрехи

Стилна визия за фирменото парти

Фирменото парти е ключова възможност да опознаете колегите си неформално, да впечатлите началниците си и да се запознаете с онези, с които не се виждате всеки ден. От една страна то има служебен характер, но от друга става въпрос за купон, с което също трябва да се съобразите. В такива случаи не бива да стигаме до крайности. Ако сте облечени като за офис обстановка, видът ви ще бъде прекалено консервативен. Залагайки твърде много на думата „парти“ и обличайки се провокативно няма да направите добро впечатление на колегите си. Златната среда е да съчетаете по малко и от двете понятия – облечете нещо класическо, но добавете малко блясък към тоалета.

В случай, че партито е в ресторант заложете на обикновен стил като семпла рокля и дискретен грим. За да поразчупите облеклото, заложете на ефектна риза или блуза. Можете да сложите ефектни обеци, които да бъдат акцентта на визията.

Ако партито се провежда в клуб, облечете изискана рокля с дължина до коленете или сложете пола със същата дължина и я съчетате с топ. Използвайте ефектно бижу, което да раздвижи визията ви.

Чантата трябва да бъде съобразена с тоалета. В никакъв случай не се препоръчва да носите голяма чанта. Подберете чанта клъч в подходящ тон с облеклото.

Двете основни точки във визията, когато става въпрос за фирмено парти са дължината и дълбочината – става въпрос за дължината на роклята и дълбочината на деколтето. Не забравяйте, че макар и на купон в понеделник отново сте в работна обстановка със същите тези хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader