Всички дрехи

Стилна визия с топлата и удобна дълга жилетка

 

Градусите навън ни карат да посягаме към най- дебелите дрехи, които имаме в гардероба. А какво по- удобно, меко, топло и уютно от от дългата плетена жилетка, която не признава студ и лед. Облечете я под връхната си дреха и няма да усетите минусовите температури отвън.

Ето няколко интересни начина за носене на любимата дреха на баба, която отдавна не изглежда бабешка и може да бъде адски стилна. Предлагаме ви няколко красиви визии, които ще ви донесат много топлина.

За сладко и младежко излъчване комбинирайте жилетката с кецове, клин или скини дънки. На бас, че ще изглеждате красиво и непринудено.

Докарайте топъл и закачлив ежедневен стил. Съчетайте с обемен шал и бойфренд дънки. Обувките могат да бъдат по избор равни, на платформа или с лек ток. Ежедневната чанта е завършекът на елегантната визия.

Бъдете модерни и непринудени в градски стил. Облечете добрата стара жилетка и я комбинирайте с скини дънки и боти. За още повече шик сложете красива широкопола шапка. С тази визия ще бъдете градска модна икона номер едно.

За момичетата, които обожават аксесоарите е иделно съчетанието на жилетка с чанта, очила, огърлица, часовник, гривна и прочие. Истинско аксесоарено богатство. Добавете и обувки с висок за секси елегантна визия.

Не забравяйте, че дългите елегантни жилетки  може да се приберет с колан. Това се отнася главно за моделите без копчета, които могат да се допълват луксозно от колана. Той може да бъде от същата материя като жилетката или кожен. По всяка вероятност ще изпъкне стилно и красиво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader