Всички дрехи

Страст във визията ви с червени якета

Цветът червено – този огнен цвят, който се свързва с любовта и секса има страхотното свойство да привлича погледите към себе си. Това е цветът, с който няма да останете незабелязани. При мъжете червеното изпъква с агресия, чар и желание за доминиране. При нежният пол това е цветът на страстта, желанието и смелостта. Ако искате да внесете малко цвят в гардероба си, заложете на огненият цвят на вниманието.

Повечето хора избягват да залагат на червени якета. Черното е цветът, който най- често се избира. То е страхотно за по- класически вид и винаги носи усещане за coolness и пънкарско „Не ми пука“. Но след като по магазините изобилства от разнообразие, защо не и вие дазаложите на нещо по- шик. Яке в червен цвят би изпъкнало страхотно и би създало една свежа, различна визия.

При дамите червеното дава изключителна визуална привилегия. Комбинацията от червен цвят с другите тонове е много  изразителна и ярка: една жена, облечена с дрехи с такива цветови решения няма да остане незабелязана.

Червеният цвят в компанията на бял, черен или нюанси на сиви тонове образува перфектна визия. Дуото бяло с червен тон е най-забележителното от всички съществуващи в природата. Важно е , белият цвят да  е чисто бял , без примеси. Ако е  бял крем, то тогава е по-добре да се съчетае с тъмно червен тон по-близо до бордо.

Taндема червено и черно е невероятно зрелищен , бляскав и секси. Черно цветова комбинация дава загадъчна и  в същото време тържествена визия, а червеното яркостта и сексуалността. Например червено яке с черен панталон – една прелестна комбинация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *