Всички дрехи

Съвети от дизайнерите за съчетания на клин

Модата не знае правила и не спазва закони. Въпреки това не всичко от модната сцена е създадено за нас. В избора на дреха като клинът, трябва да сте много внимателни, за да не създадете лошо впечатление.

Клинът е удобен, практичен и предпочитан от много жени, в т. ч. по-едрите дами. Той е полезен и дори здравословен за носене, за разлика от дънки и някои стягащи панталони, които нарушават кръвообращението. Именно това негово качество го прави така предпочитана долна част от облеклото, както за жени от различна възраст, така и от бременни и по-пълни дами.

Ето и някои съвети от дизайнерите за съчетания на клин:

Тоалет за парти с клин – може да комбинирате с къси панталони, къса пола или рокля без презрамки, а клинът може да е в различни цветове, например, кожа, имитация на принт на змия, леопард и дори различни етнически орнаменти.

Обувки и клин могат да се носят от почти всички, а най-добрите съчетания се получават между ботуши с токчета или ботуши с равна подметка.

Поставяйки колан под роклята, не забравяйте да се придържате към разликата в дължина от най-малко двадесет сантиметра.

Можете да носите къси панталони от един и същи цвят с клин. Тази комбинация дава възможност да се носят къси панталони не само през лятото, но и през зимата, най-важното – дължината на клинът не трябва да бъде къса.

Когато избирате допълнително облекло, обърнете внимание на дължината на продукта. Шорти, поли, рокли не би трябвало да са с еднакви дължини с клина.

Дамите, които имат недостатъци във фигурата е най-добре да избират в тъмната гама монохромни цветове.

Най-слаба визия имат маратонки с панталон като клина.

Видове клинове

Лятната версия клинове – има къси, ¾ и дълги летни клинове. Материите им на изработка са леки, а цветовата палитра изобилства, както в модели в един десен, така и в пъстри съчетания на мотиви. Всички те правят вашата фигура по-тънка.

Клинове с дантела – те се вписват добре с лека лятна рокля, чехли или джапанки.

В хладно време можете да носите клин в по-плътна материя. Клинове се носят и като втора кожа под панталони или дълги поли. Моделите клинове създават шикозен външен вид.

Спортни клинове – те са много по-удобни от обичайните спортни панталони, изработени от плътна тъкан.

И на последно, но не по значение място клинът е чудесна дреха, която осен модерна и удобна, свива формите на тялото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *