Всички дрехи

Съвети при избора на елегантна рокля

Изборът на рокля не е толкова лесно решение, както изглежда на пръв поглед. Има няколко критерия, според които можете да изберете подходяща рокля – като започнете от формата на тялото и стигнете до зодиакалния знак. Вземете под внимание по кое време на годината се провежда събитието, както и това по кое време на денонощието ще се проведе. Запознайте се с модните тенденции в цветовете за сезона, за да изглеждате модерно.

Ние ще ви предложим рокля според събитието, на което ще присъствате.

Ако ще присъствате на сватбата на най-добрата ви приятелка, хубавата новина е че можете да се спрете на абсолютно всеки цвят и дължина. Добре е обаче да се осведомите за цвета на интериора на събитието, за да не се слеета с украсата. Можете да изберете такава, която ще подчертава извивките ви. Всички рокли с права кройка и такива с гол гръб допълнително ще подчертаят вашата красотата.

Ако ще присъствате на фирмено парти или коктейл, препоръчително е да заложите на дълга рокля за да запазите своя авторитет и за да не сте обградена постоянно от мъжко внимание. Ако все пак смятате че е престъпление да криете хубавите си крака, облечете рокля с дължина над коляното. Изчистените модели без лъскави неща и камъни са удачно решение.  Черното е класическо, но можете да се спрете и на актуалните за сезона цветове.

Абитуриентският бал е събитие, което ще ви направи експерт в модните течения за съответната година. На първо място изборът ви трябва да е удобна рокля, с която ще можете да се забавлявате цяла вечер. Прибавяйки подходящото бижу вие ще бъдете кралицата на събитието.

Не забравяйте, че има универсален аксесоар, който приляга на всеки тоалет. Това е вашата усмивка. Носете я винаги със себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader