Всички дрехи

Съвети при избора на рокли за работа

Едно от местата, където преминава значителна част от денят ни е работното ни място. Точно затова там, една жена трябва да излъчва класа и стил. Факт е, че по дрехите посрещат и именно заради това е хубаво да се постараем възможно повече, за да изглеждаме на ниво.

Офис роклите не трябва да са провокативни. Напротив, те трябва да са сдържани и по-семпли. Високи деколтета, вталени на кръста или с дължина около коляното – това  е нещото, от което имаме свободата да избираме. Дали ще комбинираме роклята с риза, колан на талията или красиво сако, зависи от нашата индивидуалност. Високите обувки, класически чанти и красивите бижута са само допълнителен щрих към тоалета ни.

Най-предпочитаните цветове за работно облекло са основните такива като: черно, бяло, сиво и бежово. Може да добавим и тъмносиньото, защото това е също един не по-малко елегантен цвят. Всяка дама е индивидуална личност и притежава свой собствен вкус, но това не е напълно достатъчно, ако не се съобразява поне малко с наложените по цял свят „правила“ за това как е желателно да изглеждаме докато сме на работа.

Една красива рокля, може да преобрази напълно нашата визия. Може да ни направи да изглеждаме по-слаби, по-издължени или просто да ни накара да се чувстваме добре. Важното е да знаем коя кройка ни стои най-добре и да се стремим към този стереотип в избора на рокля.

Тук може да разгледате  всички модели красиви рокли налични във fashioncolors.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader