Всички дрехи

Съвети при покупка на дрехи

Светът на модата постоянно ни изкушава със своите тенденции и ценни находки. Ето няколко съвета, които да имате предвид преди да купите следващото си бижу за гардероба:

Не се поддавайте на спонтанни покупки.

Знаете, че обличате рокля в изключително редки случаи, но не можете да устоите на красив нов модел, който сте видели в любимия си онлайн магазин?

Ако цената е добра, няма смисъл да се колебаете.

Покупката ще си заслужава, дори и да облечете роклята само веднъж, но ако бюджета ви се задъхва, може би е по-добре да си подарите по-практична дреха, която ще носите поне един сезон.

Премерете дрехата!

Дори и да ви се струва, че дадена дреха е точно за вашата фигура, единствено в момента, в който се видите облечени с нея, можете да разберете дали това е вашият модел и как се чувствате с него.

Ако пазарувате онлайн, задължително отделете време, за да изберете точния размер.

За тази цел обърнете внимание на модела и материята на дрехата. Ако тя е силно еластична, вероятно няма да имате проблем.

В случай, че материята не се разтяга, а модела е втален, трябва да бъдете особено внимателни, тъй като има вероятност дрехата да се окаже прекалено тясна или неудобна. Прецизното сравняване на размера става по таблици, в които са дадени размерите и номерацията на дрехите в сантиметри.

Купувайте дрехите, които ви харесват, дори и да са доста различни от тези, които са определени като „хит на сезона“.

По този начин изразявате своята индивидуалност и личен стил, а не следвате сляпо модата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader