Всички дрехи

С какво да носим полите в студения сезон

С появата на първите слани, много дами скриват женските поли в далечния ъгъл на килера до пролетта. Това е напълно неоснователно! Разбира се, ако знаете как да съчетаете правилно може да носите различни стиловете през есента и зимата?

Преди всичко, нека дефинираме най-устойчивите на мразове стилове на поли. Отчаяният мини по очевидни причини веднага изчезва, но midi и maxi са подходящи за есенно-зимни стил.

Като вземете предвид тези важни дреболии, изберете златната средна: не твърде стегната, но не е твърде широка.

Дълга есенна пола

С поли макси всичко е малко по-лесно. Те могат да бъдат великолепни и да имат много гънки, като едновременно предпазват от всеки порив на вятъра. От друга страна, дългата тясна пола ще направи ходенето трудно. Следователно, най-предпочитани са полите на А-силует.

Каква материя трябва за есенна пола?

Основният принцип, който трябва да се ръководи от избора: колкото по-плътна е тъканта, толкова по-добре. Плътните материали са не само по-топли, но и по-тежки, което означава, че полата ще бъде добре драпирана.

Идеални платове за поли в студения сезон са:

Вълна; туид; деним; Полар; велур; изкуствена кожа.

Желателно е полата да има топла подплата. Най-топлият вариант е вълна и синтетичен пълнител.

С какво да носите есенна пола?

За да не се замразявате в студеното време е важно не само да изберете топла дълга пола, но и подходящо съчетание с голите крака.

Чорапогащи – ако температурата на улицата падне под 10 ° C, най-добре е да обуете чорапогащници с плътност 40-50 ден. При по-хладното време си струва и чорапогащник 60-100 плътност, а за зимни дни чорапогащи с плътност от 200-300.

Тънки чорапогащи са добри, защото са непрозрачни, което означава, че създават солидна вертикална линия и визуално удължават краката.

Чорапогащи, гамаши и панталони

Плътните гамаши и вълнени панталони са идеални в студа.

Термо бельо

В особено студено време е препоръчително да носите термо бельо. Основното му предимство е, че е топло, но достатъчно фино, за да не причинява дискомфорт и да не пречи на движението.

Високи ботуши

В идеалния случай не трябва да има никаква разлика между подгъва на полата в горната част на обувката. Първо е топло и на второ място, изглежда стилно, а трето място – визуално модно.

Универсална дължина на външното облекло трябва да е от средата на бедрото до коляното. Палтовете и палта с тази дължина предпазват от вятъра и лошо време, не ограничават движението и изглеждат добре с полите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader