Всички дрехи

С какво да съчетаете любимите си дънки според цвета им

Дънките определено са затължителни в гардероба на почти всяка жена. Удобни, цветни и различни модели дънките се съчетават лесно с каквото и да е, но понякога въпреки това отново е трудно за нас да изберем подходящия топ за любимият ни чифт дънки. Затова ето някои идеи как да съчетавате любимите си дънки с подходящата блуза, потник и т.н. според цвета им.

Класическите черни дънки

Вървят общо взето с всичко. Зависимост височината на талията им и вашето тяло можете да ги съчетаете както с по- къси блузи и потници, така и с дълги. С цветовете спокойно можете да експерементирате, защото няма цвят, който да не се съчетава добре с черното. Въпреки това бих посавтвала, когато панталона е черен да се стремите към по- светло горнище, все пак не искате да изглеждате безлични.

Класическите сини дънки

Съчетават се по-лесно дори и от черните. Ако са тип мъжки дънки ( boyfriend jeans), чиято талия обикновенно е по-висока можете да опитате да сложите цветен или едноцветен кроп топ и да не забравяме чокърите, които са така модерни напоследък. Също така ако желаете да сте по-професионална и заложите на тесните дънки можете да ги съчетаете с риза, която да натъпкате вътре в тях.

Тъмно зелени дънки

Този цвят е цветът на 2017 и той крие своите опасности. Разбира се няма да сгрешите ако ги съчетаете с нещо бяло или черно, но със сигурност няма да изглеждате добре ако го съчетаете с ярък цвят като розово, синьо и т.н..

Бели дънки

Няма какво да се замисляме за цветове или видове блузи, защото бялото е универсален цвят, който просто пасва с всичко. Въпреки това съветваме ако решите и горнището ви да е бяло сложете някъде някакъв друг цвят, който просто да контрастира.

Дори най-универсалните дрехи имат своите собствени тънкости, но ако не сте сигурена в комбинацията на цветовете просто сменете долнището или горнището. Не си позволявайте да изглеждате нелепо в любимите си дънки.

Тук може да разгледате  всички модели бели дънки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader