Всички дрехи

С туника през лятото

Лятото е все по-близко и освен прохлада, трябва да си осигурим и облекло, което ни зарежда с позитивно настроение. Една от най-удобните летни дрехи е именно туниката. Освен лесна за съчетаване с други дрехи, тя стои елегантно и модерно.

Със своята ефирност туниките предпазват тялото от запарване, а широчината им ни дава усещането за прохлада дори и в най-горещите дни. Има различни видове, които са подходящи за различни места и поводи и могат да се съчетават в много комбинации.

Комбинирана с дънки тя стои елегантно и ефирно и е подходяща и за вечерно облекло. Дизайнерите й вещаят успех и през този летен сезон, а във вашите ръце е изборът на цвят на дрехата. Допълнете я с обувки на платформи и стилни, но изчистени аксесоари.

Офис средата също не изключва вече този тип обличане, особено след като ризите тип туника станаха толкова популярни. Различното тук е, че платът и кройката са типични за ризата, докато дължината и модела са характерни за туниката. Това обаче няма никакво значение, защото това модно творение е истински хит, а вие не трябва да пропуснете да попълните гардероба си с него. Можете да комбинирате с тесен деним или панталон, стигащ до глезена. В офиса придава излъчване на креативност, а във всекидневието дъх на изисканост.

Едно от местата, на които е задължително да имате туника, това е плажът. Всяка една шарена и ефирна плажна туника се съчетава идеално с банския, дори само заради факта, че ви напомня, че навън е лято. Изборът на материя е във ваши ръце – дантела, мрежа или тънък плат, със сигурност ще оставите следа след себе си.

Този вид дреха в различните му вариации се очертава да бъде хит и това лято. Задължително се снабдете с всеки един вид за ваше удобство и за да радвате окото, където и да минете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader