Всички дрехи

Тенденции есен-зима – дантелена пола

Дантелата се появява за първи път някъде около 13 век в облеклата на аристокрацията и в кралските дворове. От тогава до сега е един от най-женствените платове.

Дантелените поли са актуални още от миналата зима, а дантелата, от която са ушити може да е различна – от по-дребна и нежна до по-едра и груба. Цветовете са предимно класическите черно и бяло, плюс някои по-натурални като бежово и сиво, както и тъмно зелено, синьо и бургунди.

В тази статия ще споменем два от най-актуалните модела дантелени поли за сезон есен-зима 2017, както и най-добрия начин за съчетаването им.

Дантелена пола тип “молив”

Тази пола е по тялото и по прекрасен начин подчертава извивките. Талията е висока, а на дължина е едва покриваща коляното. За предпочитане е дантелата да е нежна. Полата стои идеално в два случая: в съчетание с изчистена блуза с ръкав (дори и с дебела такава от фина плетка за зимата) и високи обувки с тънък ток или с  риза и ниски бели кецове или маратонки, за по-небрежно излъчване.

Дантелена разкроена пола

Това е по-романтичната версия на дантелената пола. Тя отново е с висока талия, но този път е по-къса с дължина над коляното. Цветовете в които може да я откриете са по-нежни, светли и пастелни. Дантелата е красива, кройката е разкроена с едри плохи в горната част и симпатично се сипе надолу.

Най добре се съчетава или със семпли блузи по тялото, запасани в полата, или с по-къси “cropped” блузи и елегантни обувки.

Стига да имате желанието да се сдобиете и да носите дантелена пола, с помощта на нашите съвети сме сигурни, че ще успеете да комбинирате идеалният тоалет за всеки повод.

къси поли с висока талия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader