Всички дрехи

Тенденции при роклите с къс ръкав за 2018 година

Ретро роклички с буфан ръкав  – отново на мода.

Това са рокли, които ни отвеждат в 60-те години. Напомнят ни за Елвис и времето на „Бийтълс“, карат ни да мечтаем по нов начин.

Ако и вие искате да се потопите в романтиката на отминалите времена, носете смело ретро рокли с къс ръкав. Не пропускайте червеното червило и премрежения поглед на холивудска икона.

Ако нямате тези актьорски умения, предлагаме ви друг модел актуални рокли с къс ръкав. Акцент на 2018 година и това са роклите с принтове. Върху текстил може да се принтира абсолютно всичко – от изображение на президента на Щатите, до кадър от филма „Челюсти“. Изборът е изцяло ваш.

Търсите подходяща рокля с къс ръкав за офиса?

Може да опитате с неангажиращата и много модерна рокля от деним. Някои от моделите се изработват от памучен плътен деним, други са по-скоро трико с ликра, но в тоналностите на денима. Меки, прохладни, удобни и дискретни, тези рокли могат да се носят в делова среда, да се облекат за непринуден обяд с клиенти или по време на оперативка.

Копринените рокли с къс ръкав са вашето попадение за 2018 година. Секси, нежни и много актуални, те са точно това, което търсите, ако имате желание да изявите вашия усет към лукса и високата класа. Грижете се добре за тях, спазвайте указанията на производителя и те ще бъдат сред дрехите, с които  ще се гордеете и ще носите с удоволствие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader