Всички дрехи

Тенденции при роклите с принтове

Модата това лято е белязана от спокойствие и романтика. Тя вече даде своята твърда дума за актуалните цветове, елементи и материи. Челно място сред хит-облеклото заемат роклите с принт.

Животинските и флорални мотиви си остават класика в жанра. Цветята върху вас изразяват романтичността, свежестта и копринената нежност както на сезона, така и на душата ви.

Карето и райето винаги държат високо ниво на стил и се радват на голяма популярност сред дамите. Съществуват както стандартни карета тип шахматна дъска, така и по-разчупени и артистични. Винаги актуален тук е контрастът, но във всеки случай се усеща настроението на сезона. Райетата също могат да бъдат най-разнообразни – като започнем от дебелината на ивиците и стигнем до цветовата комбинация, изборът е главозамайващ. Надяваме се да разполагате с доста свободно време.

Хавайските принтове също създават много цветно настроение и не са за пренебрегване. Въпреки че се доближават до известен смисъл до флоралните принтове, дрехите в хавайски стил не могат да се объркат. Стига да ги подберете правилно можете да ги носите и на по-официални събития, но пропуснете герданчето от цветя, освен ако това не е дрескодът.

Актуални тенденции за лято 2017 ще бъде всеки вид принт – точки, карета, геометрични фигури, цветя, животни и всичко, което въображението ви може да роди. Освен че са достъпни като цена, те са и много актуални като модно решение. Оставете ги свободно да атакуват гардероба ви и необезпокоявано да привличат погледите към вас. Ние ви гарантираме, че ще е така.

Тук може да разгледате  всички модели рокли с принт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader