Всички дрехи

Топлината и изяществото на дългите зимни рокли

Зимата със своето студено време е тук. Ако все още не сте си разместили и напълнили гардероба с дебели дрехи, крайно време е да го направите. Според мнозина дамските рокли не са подходящи за зимата, тъй като не топлят и на дамите не им е комфротно. Време е да оборим този мит, защото тук са зимните рокли – топли, готини, модерни и тоолкоова дъъълги … ще бъде трудно да им устоите със сигурност.

Всички знаем, че дългата рокля е синоним на класическа нежност и красота. Самият начин, по който подчертава извивките на тялото ни отгоре до долу я прави най- ефектната и предпочитана рокля за официално събитие.

За зимната вечер е сигурно, че искате да изглеждате повече от прекрасно, но желаете и да сте топло облечени за да не се разваля уютът на празника. Със зимните дълги рокли ще си гарантирате и двете. Дори и повече. Материята на зимната рокля е изработена от плътна и мека вълна, а най- често моделите са със среднодълъг или дълъг ръкав, което ще ви осигури повече топлина.

Не забравяйте, че дългата рокля сама по себе си е достатъчно ефектна, за това украшенията трябва да са по- малко за да не заместите инцидентно коледната елха. Изберете елегантна опростена прическа и сложете минимум аксесоари – красиви обувки и малък клъч са достатъчни. Дългите зимни рокли могат да се носят с жилетка или елек от пухкави материи. Не забравяйте, че е добре роклята да бъде права, защото разкроените модели дълги рокли не стоят толкова добре.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader