Всички дрехи

Топлината на домашните пантофи

Зимата е моментът за много топли прегръдки и още по-топли…пантофки. Домашните чехли са неизчерпаем източник на уют и комфорт в домашни условия. Вълнените чорапи от баба са класика за топлина, но ако искате да излъчвате детска невинност и женствеността на зряла жена най-добре изберете пантофи, наподобяващи животни. Едно от качествата на тези пантофки е, че допринасят за допълнителна атмосфера на закачлив тон и домашен уют.

Мъжете също не бива да се лишават от топлото посрещане на любимия чифт зимни пантофи. Ако искате да зарадвате любимия си мъж, изберете чифт с логото на любимата му кола. Ако пък е луд фен  на някой популярен филм от ранга на ,,Междузвездни войни“ например, това ще е перфектният коледен подарък за него. Има и такива, които ще предпочетат класиката и по-семплите модели. За тях също има вариант – спрете се на изчистен модел в по-тъмен цвят. А защо не и пантофки тип ботуши?

Що се отнася за децата те прекарват значително повече време с пантофки и домашни чехли, отколкото възрастните. Затова от значение е материала и топлината, която ще му осигурят те. Важното е да бъдат гъвкави в предната част на стъпалото, но и да осигуряват мекота на ходилото. За предпочитане е материалите да са естествени като например памук или вълна. Пазарът е пренаситен от различни варианти, но когато става въпрос за удобство на детското краче не правете компромиси и покрийте основните критерии за здраве на мъниците. За повече детски усмивки изберете модел с уши, очи или закачливи личица на различни животинки.

Осигурете заслужена награда за краката си след тежък и студен ден. А топлите пантофки ще ви чакат кротко до вратата, за да ви сгреят в мрачните зимни дни и да донесат усмивка на лицето ви за предстоящите хубави дни.

Тук може да разгледате  всички модели високи пантофи и пантофи с животни налични във fashioncolors.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader