Всички дрехи

Топлина и комфорт с яке с качулка

Няма нищо по-удобно и топло за студените месеци от годината от якетата с качулки. Затова сега ще разгледаме моделите, които са модерни днес според някои от световните модни критици.

Шушляковото яке с пухена качулка

Нека започнем с едно от най-важните якета за дъжнодовните месеци. То може да е дълго или пък късо до кръста. Най-големият плюс на това яке е, че не позволява на вятара и дъжда да достигнат до вашите дрехи.

Яке парка

Другото задължително яке с качулка за студените месеци е якето тип парка. То е топло и дълго, а качулката голяма, което позволява да придаде допълнителна топлина.

Дънково яке с качулка

За пролетните и по-топлите есенни дни е добре да имаме дънкове яке с качулка, което лесно се съчетава и е по-спортно.

Кожено яке с качулка

Разбира се, не трябва да пренебрегваме и забравяме кожените якета с качулки. Те са подходящи както за по-топлите дни, така и ако имат подплата биха се превърнали в перфектни и за малко по-хладните дни.

Суичър яке

Преди 2-3 години бяха модерни якетата тип суичер, които бяха вдъхновени от американските спортни екипи на футболистите. Днес те все още са носени, а качулката им е дебела и топла.

Палто с качулка

Друг тип яке с качулка е палтото. То е елегантно и перфектно за зимата. Качулката е от плат и е много топла. Дълго или късо палто няма значение, когато има качилка то стои много по- красиво.

Качулката на якето придава допълнително топлота на якето и го прави много по-удобно. Затова якетата с качулка са подходящи за всички вас, които предпочитате топла прегрътка през студения ден.

дамски якета

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader