Всички дрехи

Топ 4 рокли за моминско парти

Моминското парти е последната от запомнящите се диви вечери с приятелки, преди сватбата. Това е момент,  който е задължително да бъде незабравим и именно заради това, трябва да изглеждате изключително красива и секси. Най-доброто ви решение е роклята. Това е сигурно. Но просто рокля няма да ви свърши работа. На вас ви трябва нещо, бляскаво, забележително и горещо.

Рокля с пайети

Сигурният начин да блестите като звезда в центъра на купона. Подберете рокля с пайети като акцент, а защо не и цялата да е посипана с тях. Това е вашата вечер и имате право да ви забелязват от километри. Пайетите са колкото красиви, толкова и секси. Нека роклята ви бъде над коляното, ръкавът е пожелание, а цветът – звезден.

Рокля бюстие

Изключително секси решението за последната моминска вечер. Роклята бюстие може да бъде сладка или малко по-мръснишка, зависи от вашето собствено желание и виждания за вечерта. Нека и тя да бъде къса, все пак се предполага, че не влизате в манастир, а излизате в центъра на събитието.

Рокля с тънки презрамки

Секси! Секси! Секси! Възползвайте се от свободата си. Бъдете прекрасна. Роклята с тънки презрамки предполага кройка по тялото и дължина над коляното. Един от подходящите цветове е белият – за да се разбере какво бъдещо събитие празнувате или червеният – за да покажете огнената си същност. Всъщност има много цветове, на които може да се спрете. Пообиколете магазините, съчетайте прекрасната рокля с красиви високи обувки и малка чанта и излезте да се забавлявате като за последно.

Рокля с гол гръб

Роклята с гол гръб е по-провокативна, отколкото можете да предположите. Черешката на предизвикателството са роклите с 3 4 ръкав и над коляното. Изрязан или падащ, гърбът се вижда нежен и секси, а какво по-подходящо решение от това за последната вечер на една неомъжена жена?

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader