Всички дрехи

Топ 5 на елегантните туники през пролетта

Туниката е една от най-популярните дрехи на жените в последните модни сезони.

Ето нашите 5 пролетни предложения, без които вашият гардероб ще бъде като избелял вестник.

Гръндж стил

Модерна и различна тази туника носи независимостта в себе си. Разпокъсани ръбове, неприлични кръпки, бримки в тъканта – ето това е новият стил на младите и свободомислещи момичета. Ако искате да почувствате свободата с цялото си тяло заложете на този модел.

Удължена туника рокля

Този модел е актуален, заради своето двойно предназначение. Може да се носи както самостоятелно, така и в комбинация с тесни дънки или клин. Супер удобно облекло подходящо и за по-закръглените дами, които искат да изглеждат елегантно и модерно.

Асиметрична туника

Моделът на ефирността и романтиката. Съчетанието на различни дължини те кара да се понесеш като птица сред небето. При този модел може да имаме интересни разрези на най-неприлични места, с което прави жената загадъчна и непредсказуема.

Риза-туника

Сравнително скорошен модел сред лобито от туники, но заемащ важно и твърдо своята позиция. С леко строгата си нотка тя стои изключително елегантно и шик. Подходяща е както за неформални срещи, така и като част от деловия стил.

Спортна туника

Това е моделът, който наистина ви е необходим задължително в пролетния ви гардероб. Тя е супер удобна и изглеждащо еднакво добре с обувка на ток или нисък кец. При някои модели има качулка, ципове, връзки, което придава закачливост. Подходяща е като за спортни изяви, така и за всякакъв друг тип дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader