Всички дрехи

Туника на точки

В колекциите за пролет-лято 2018 модните дизайнери съвсем успешно са вкарали нова модна линия, а именно тази на чело, на която са издигнати туниките. Разнообразни модели, красиви цветове и прекрасни материи за топлите сезони. Наблюдава се един нов тренд, който сякаш се завръща от миналото, а именно туники на точки – толкова сладък и различен десен, в който се влюбват все повече дами.

Пример за такава туника е туника в нежно бебешко розово на черни точки.

Розовият цвят определено е водещ тази година, а черните точки прекрасно акцентират върху него. В комбинация с дънки до глезена и красиви сандали на платформа в подходящ цвят – черно, розово, бяло, бежово, изборът е вас, създавате една прекрасна пролетна визия, която ще внесе много настроение в ежедневието ви.

Друга харесвана комбинация е тъмно синя туника на големи розови точки. Вече споменахме колко е актуално розовото, нали?! Е, тук го срещаме като акцентът в този модел. На тъмно синият фон те изпъкват прекрасно. Тази туника би се съчетала, както с тъмно син панталон, така и с розов. Спрямо избора ви, вие ще изберете и върху кой цвят да акцентирате. Тъмно син панталон – акцентът пада върху тъмно синия цвят, бебешко розов панталон – акцентът разбира се е върху розовото.

Комбинацията между розово и бяло отново е едно много красиво и нежно предложение за модел туника. С комбинация с бял панталон визията, която ще създадете ще бъде особено женствена и нежна.

И не нека не забравяме класиката, черна туника на големи бели точки. Класически модел от тази модна линия, който прекрасно би стоял както с бял панталон, така и с черен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader