Всички дрехи

Туника със 7/8 ръкав

Малко, сякаш позабравени, туниките упорито се опитват да влязат в гардеробите ни и да станат част от нашата ежедневна визия, а  и не само. Една от новите тенденции за пролет 2018 година са именно те. Модните дизайнери са се постарали да създадат интересни и актуални модели, така че всяка дама да открие себе си в тях. Модерни десени, кройки и цветове, които претендират да станат водещи в модните линии тази пролет. Всъщност туниките напълно достойно могат да бъдат част и от нашия летен арсенал от дрехи. При избиране на лека и приятна материя, съчетана с подходяща кройка, туниките с 7/8 ръкав могат да влязат в нашите летни тоалети по едни особено интересен начин.

Не бива да забравяме и за техните предимства.

В случай че сте дама с по-широк ханш и ви се иска да го прикриете, но в същото време не желаете роклите да са единственият метод за това, то туниките са едно страхотно решение да разнообразите дрехите в гардероба си. Предлагаме Ви туника с широк силует и тънко коланче през талията. То ще акцентира на талията Ви, а по този начин ханша със сигурност ще бъде прикрит прекрасно.

Ако сте дама, която има притеснения в областта на горната част на ръцете, то отново туниките с 7/8 ръкав ще ви помогнат. Идеален начин да замените тениските, които Ви създават дискомфорт. Дължината на ръкава позволява да се прикрият несъвършенствата и да ви помогнат да се чувствате сигурна в себе си.

Защо туниките са подходящи за лятото?

Много е просто! Защото туниките са нещо различно. При избирането материя за предпочитане е чистият памук или лен. От важно знаениче е и правилната за лятото кройка. За предпочитане е широката. Тя ще ви държи прохладно. Направете този много разумен избор, за който със сигурност няма да съжалявате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader