Всички дрехи

Туника с дантелени ръкави

Някои приличат на къси рокли, други – на по-секси блузи, ала никоя туника с дантелени ръкави не следва точно определен модел. Ще срещнете тези туники в три основни вариации – когато само част от ръкавите (между китката и лакътя) са от дантела, целите ръкави и целите ръкави, съединени през гърба и деколтето. Някои ръкави са направени от шифон и полепват по Вас като втора кожа. При други дантелата е по-едра или широка, заради което ръкавите са разкроени и надиплени.

Като повечето туники, моделите с дантелени ръкави също се съчетават с впити дънки, панталони или къси панталонки. Специално дантелата се съчетава най-добре с високи ботуши или токчета, в зависимост от повода.

Най-разпространеният цвят при туниката с дантелени ръкави е белият.

Там и моделите са най-много, изборът е по-богат. Понякога цялата туника е в бяло, друг път дантелата играе само роля на декорация. Ако обаче не обичате бялото и се страхувате да не се изцапа, можете да потърсите други цветове. Когато туниката се шие в един цвят, то дантелата обичайно е в по-светъл или по-тъмен тон, за да се отличава.

Когато носите подобен модел туника, следете за времето навън. Вятърът може да Ви изненада неприятно, тъй като дантелата не държи топло. Вземете си блейзър или дънкено яке. Популярно съчетание е бялата туника с светлосиньо яке и високи, бежови или кафяви ботуши.

По-официалните модели се предлагат в черно и са ушити от два ката – основата е лека, а връхният плат обикновено е от шифон или тафта. Ръкавите може да са декорирани с флорални елементи – най-нежният вид дантела.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader