Всички дрехи

Туника с ръкав тип прилеп

Известна е още като туника тип „пончо“. Екзотичен, винаги модерен модел туника, който се предлага основно в два вида – с дълги ръкави и с къси. Дългите ръкави са за късите туники, докато късите ръкави вървят с дълги туники. Има и трети вид, съчетание между тези два – къси ръкави и къса кройка – това е най-разпространеният вариант.

Макар да се шият предимно от памук и в монохромни цветове, туниките с ръкав тип прилеп се срещат и като принтове върху по-леки платове, понякога от полиестер и други изкуствени тъкани.

Ръкавите при тези модели винаги са уникални.

Те имат голяма цепка, за да движите по-лесно ръцете си, или отвор, през който да ги промушите. Моделите с африкански и средиземноморски мотиви имат специфична кройка, доста опростена – с правоъгълни форми и високо деколте. Те са изключително популярни лятно време.

За офиса може да потърсите туники в един цвят и ръкави три четвърти, които имат около линията на деколтето някаква бродерия. Обичайно това са индийските модели – много приятни и леки в горещото време, трансперантни, но стилни.

Колкото по-широки са ръкавите и колкото по-разкроен е моделът, толкова по тесни трябва да са дънките или панталоните ви. Черните туники можете да носите с дънки или клин, ако се готвите са дълга разходка. Други аксесоари са голяма чанта и спортни обувки. За специален повод, например вечеря, можете да съчетаете туниката с токчета, малка чанта и огърлица с повече елементи, но не твърде тежка. За работа се запасете с удобни обувки, като боти с широк ток, и еластичен чифт панталони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader