Всички дрехи

Тъмни дънки с висока талия

Ретрото вече не е ретро или как тъмните дънки с висока талия са новия стар хит. Добри новини, мили дами! И тази година дънките с висока талия са хит! Така че вадете ги от гардероба, нахлузвайте къса тениска и семпли кецове и бъдете модерни, свободни и готини!

Много о вас сигурно се притесняват, но мили дами, ние имаме бедра, защо да ги крием? Моделът подчертава талията, създава илюзионен ефект за финност и подчертава най-женствената част от дамското тяло – бедрата и задните части. В съчетание с тъмен деним, тази дреха може да Ви направи истински моден хит, където и да отидете. Тъмните дънки с висока талия са универсални дреха, с която можете да отидете на работа, на разходка, а защо не и на парти. Съчетани с подходящият топ и с подходящите обувки, Вие имате една наистина незаменима и универсална находка във Вашия гардероб.

Ето и няколко  модни съвета

Съчетани със семпла тениска и изчистени кецове в същия или сходен цвят, Вие сте готови за подвизи в парка, мол-а или някъде на въздух. Сложете изчистено “овърсайз” сако и дълго колие и “воала”, можете спокойно да отидете в офиса и да съберете погледите. Съчетайте тъмните си дънки с къс, блестящ топ, който високата талия Ви позволява да сложите и бъдете красиви в клуба, докато танцувате и Ви е удобно. Много и различни са още вариациите, с които да комбинирате тази дреха-хит. Каквото и да изберете, бъдете сигурно, че ще сте актуални, красиви и женствени!

Ретрото вече не е ретро, мили дами!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader