Всички дрехи

Уверени в бяла рокля

Нежни, стилни и красиви, това са белите рокли, които носят настроението със своя цвят. Дали това е така заради народните поверия? Не знаем, но проучване доказва, че дрехите в бяло карат хората да се усмихват. Роклите в бяло обаче не носят само настроение, но и женственост с нотка несигурност. Въпреки това често виждаме едни от най-големите звезди да изглеждат просто невероятно в дизайнерските си бели рокли, съчетавайги ги с различни аксесоари.

Белите рокли са като платно върху, което можете да се развихрите и да покажете себе си. Чрез бижутата, с които съчетавате вашата рокля, вие я променята и персонализирате. Също така белите рокли позволяват лесно да бъдат съчетавани с различни обувки – метални, златни, черни, цветни токчета или кецове, или сандали, няма значение, защото всичко стои перфектно с вашата бяла рокля. Единственото нещо, с което ще трябва да се съобразите, разбира се, е събитието, на което отивате. Роклите, които са в бял цвят стоят страхотно също така и с черни кожени якета и изглежда, че звездите също мислят така, защото често биват забелязвани да съчетват белите си рокли с този тип якета като например Kate Walsh. Якето не само придава комфорт, но и двата контрастни цвята си пасват просто идеално. Не трябва да забравяме да прибавяме и златно-розови елементи към своите страхотни тоалета, защото те са хайлатъра на бялата рокля.

Да, трудно е да се чувстваш комфортно в бяла рокля, но това не означава, че е невъзможно. Подсигурете се, че бельото ви не прозира през материята и, че мястото, на което ще бъдате ще е чисто, а храната няма да е мазна. По този начин ще избегнете много засрамващи моменти и ще изглеждате уверно в любимата си бяла рокля. Не оставяйте несигурността да ви да ви спира да носите любимите си дрехи.

Тук може да разгледате  всички модели бяла рокля

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader