Всички дрехи

Уверени в рокли с дълъг ръкав

Дългите ръкави при роклите е знак за аристокрация. Как да подберем правилната?!

Дългият ръкав е универсален за всяка възраст и форма на тялото.Той придава самочувствие, визуално балансира фигурата и изправя стойката.

От голямо значение е сезона, за който се подбира роклята, а от там и вида на ръкавите. За дълъг се счита всеки ръкав с дължина повече от ¾.

Има рокли с дълъг ръкав тип “прилеп”. Освен този стил ръкав има и още много варианти – реглан ръкав, бохемски дълъг ръкав, романтично прозрачни със странични цепки в древен или ориенталски стил и др.

Дългите ръкави са идеален избор при рокля с гол гръб и дълбоко деколте. В този стил са роклите тип “русалка”. Образът при тях е загадъчен и очарователен. Ако предпочитате mini роклите с гол гръб, забравете дъбокото деколте, за да не преминете зоната на вулгарност.

При вечерните и светски събития дългият ръкав допълва изображението.

Ретро роклите с подчертана талия и дълъг ръкав е предпочитан модел в ежедневието.

През топлите сезони дългият ръкав може да бъде от дантела или тюл.

Роклите с дълъг ръкав са предпочитан от дизайнерите модел за жените над 30 години. В този случай с рокля вниманието се разсейва от краката и се фокусира върху горната част на тялото.

Дългият ръкав прави образа по-женствен и елегантен. Отлична версия е за офис облеклото, като дължината на роклята е около коляното.

Избирайки рокля с дълъг ръкав може смело да експериментирате с изображенията и видовете яки. Само така може да създадете свой собствен стил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader