Всички дрехи

Уверено облечени с вълнено палто

През последната година може да наблюдаваме едно стабилно навлизане на ретро елементи или модели в новите колекции. Продължавайки тенденцията и тази зима, дизайнерите продължават да са вдъхновени от втората половина на двадесети век. Ето затова отново може да се насладим на красивите модели, връщащи ни в миналото, но с нотки от настоящето.

Най-актуални са вълнените палта.

Въпреки, че цената им е доста по-висока от цената на тези от изкуствени материи, вълнените палта носят усещане за женственост и топлина.

Може да изразите себе си и своя собствен стил напълно, защото имате възможността да избирате от най-различни дължини, започващи от най-късите палта стигащи до кръста, преминавайки до тези с дължина под дупето, продължавайки до палтата с дължина около коленете и приключвайки до най-дългите палта в размер 3/4 или дори 7/8.

Друг плюс на тази зима е свободата да носим това, което наистина ни харесва, т.е. може да избираме от напълно семпли и изчистени палта, мъхести модели, също и такива с дълъг косъм, като цветовете са предимно по-зимни в “заспали” тонове – черно, сиво, меланж, тъмно синьо и зелено.

И едно от последните, но не и на последно място по важност специфични неща за нашето ново палто е кройката, която може да бъда както вталена, така и права или овърсайз.

Каквото и да подберете за новият сезон, знайте, че ще бъдете актуална и неотразима личност със свой собствен стил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader