Всички дрехи

Удобството на дамските къси панталонки

В модния женски летен гардероб може да откриете панталонки за всякакъв повод. Те са леки, удобни и могат да подчертаят красивите ви крака или стройната фигура. С тях определено ще бъдете забелязана от не един мъжки поглед.

Дизайнерите представят голямо разнообразие от къси панталонки. Това предполага модели за всяка фигура.

Мини шортите са класически вариант, който най-често е от деним. Това са къси модели, които показват фина фигура и красиви крака.

Страхотен модел са удължените модели тип Бермудски острови. Това са свободно изрязани панталонки с дължина около коляното, но никога под него. Тези модели са идеални за офиса.

Предлагат се и модели с висока талия, които правят фигурата по-стройна. Този модел визуално скрива обема и затова е подходящ за дами с леко по-пищни форми, но искащи да се чувстват комфортно и секси.

Мини панталонките изглеждат добре на млади и слаби момичета. Тези моделчета често са декорирани с дантелки или са с допълнително нацепване.

Средната дължина е подходяща за всяка фигура. Тези модели са предимно с класическа кройка и създават по-строг и елегантен образ.

Леко удължените модели с басти са подходящи за дами със слаби крака. Те са подходящи за по-непринудени ситуации, а също и за вечерен прием.

Цветовете са класическите бяло, черно, кафяво или сиво, т.е. десените, които се съчетават лесно с всичко.

Ако искате повече яркост и настроение заложете на цветните ивици и флоралните мотиви.

Материите за късите панталонки са деним, лен, а също коприна, сатен, памук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader