Всички дрехи

Удобството на дамските спортни екипи

Жените днес, стават все по-свободни в своя стил. Токчетата лесно се заменят с удобни сникърси, тесния панталон или пък пола с удобен клин или широк анцуг, а тясната и запарваща блуза с огромен суичер. Така че не е изненада, че спортните женски екипи са доста предпочитани днес и, разбира се ,вече не са само носени във фитнеса и спортния салон, а и навън.

Женските спортни екипи днес са по-модерни от всякога и разнообразието е също така голямо. Долнището може да варира. То може да бъде, както клин – широко горе и тясно по глезените,  цялото широко и тясно само накрая или свободно падащо надолу. Горнищата могат да бъдат тип суичер или анорак, като суичера е по-тясен, а анорака широк. Също така много звезди, които се обличат спортно в свободните си дни предпочитат сами да съчетаят своя екип и той може да се състои от клин и анорак или широк анцуг и анорак. Затова е лесно да намерите спортните екипи да се продават и по отделни части. За обувките, препоръчваме да са спортни, но разбира се няма лошо да сте по-екстревагатни и различни и да ги съчетате с каквото ви хрумне – да не забравяме, че модата на 21-ви век приветства почти всичко иновативно, лудо и различно. Тази есен модерните цветове за женските спортни екипи ще бъдат светло кафяво и тъмно.

Чувствайте се удобно в това, което носите. Днес, не е нужно да се подчинявате на строги правила, но не се увличайте и не забравяйте да спазвате дрескода, където е нужно. А, когато искате да ви е топло и удобно, отворете гардероба на вашия приятел, потършувайте малко и намерете анцуг, в който ще се чувствате със сигурност по-удобно от колкото във вашия. Все пак мъжите дрехи са много по-удобни от женските.

Тук може да разгледате  всички модели спортни екипи

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader