Всички дрехи

Удобството на дамските спортни обувки

Най-добрите приятели на жената са нейните обувки. Едни ги обича въпреки болката, която и преченяват, а пък други заради удобството. Повечето обувки, които жените притежават са неудобни, но красиви. Въпреки това винаги някъде из тези неудобно чифтове се крият няколко, които карат стъполото и да се чувства превъзходно. Обикновенно този тип обувки са спортни, обуват се рядко, но карат женкия крак да се чувства сякаш стъпва по облаци.

В началото женската маратонка е била просто по-малка мъжка, но от както дизайнерите започнали да влагат повече креативност, те започнаха да изглеждат все по- добре, да бъдат все по- удобни за дамите, което ги направи, разбира се, и по-предпочитани от всякога. В миналото не е било приемливо жена да носи спортна обувка, но днес уверено съчетаваме своите кецове с рокли, поли, клинове и дънки. Да, те не издължават женския силует, нито пък правят фигурата на жената по- слаба, но са удобни, което понякога е предимство, особенно когато сме изморени да се стараем. В такива моменти, обули удобната спортна обувка, ние си почиваме както физически, така и психически. Също така спортно- елегантните обувки (пантофки, еспадрили…) са предпочитани сред младите дами днес.

Без съмнение може да кажем, че спортните обувки в 21-ви век са харесвани и предпочитани от жените, но никога не могат да заменат токчетата. Класиката си е класика, но разнообразието понякога е необходимо. Британски дизайнер на спортни обувки в свое интервю казва, че когато жените станат уверени в себе си, единствено тогава спортните обувки ще успеят да заменат неудобните токчета.

Тук може да разгледате  всички модели маратонки обувки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader