Всички дрехи

Удобство в плетени рокли през зимата

Модерна и елегантна ще са двата синонима, които ще ви описват най-точно тази зима, ако вече сте заложили на плетените рокли. А ако все още не сте, сега е времето да поправите този пропуск. В знак на благодарност роклята  ви ще се отплати с комфорт, сексапилност и не на последно място топлина.  Материята  нежно обгръща тялото като  подчертава естествените ви  форми и придава особена женственост на фигурата.

Плетените рокли успешно можете да комбинирате с по-плътни чорапогащници или клинове, придружавани от дълги ботуши. Камъчета, пайети и други лъскави декорации ви преобразява в кралицата на празника и е чудесен тоалет за новогодишната нощ например. Малката черна рокля запазва своята изисканост и дори я надгражда, когато е плетена. Допълнителен блясък биха добавили дребни елементи в златист цвят, които ще разчупят строгостта на класическото черно и едновременно с това ще ви дадат възможност да комбинирате избраната рокля с по-широк набор от аксесоари и връхни дрехи.

За визия на делова и отговорна, но нежна и стилна жена, можете да подчертаете талията си с широк колан в еднакъв цвят с обеците или шал. Прилепналата дълга рокля, комбинирана с елегантни ботуши на висок ток, ще издължат визуално фигурата ви и ще накрат всеки мъж да се обръща след вас, мечтаейки за вашето внимание.

Превъплащението ви във филмова звезда ще е пълно, спирайки се на актуални за сезона цветове като тъмно лилаво или кралско синьо и изрязано деколте.

Плетените дрехи са всичко друго, но не и бабешко облекло  и който и да ги е наложил като модерни, му дължим едно голямо благодаря.

дамски връхни дрехи

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader