Всички дрехи

Уникалността на роклята тип „прегърни ме“

Тя е лека, ефирна и повеят й лъха на лято. Изключително удобна и се съблича с едно единствено движение. Винаги е секси, без да показва прекалено много, освен това никога не излиза от мода. Почти вечна и непроменила кройката си, роклята тип „прегърни ме” е нещо, което трябва всяка жена да има в гардероба си.

Откакто през 1972-а година Даян фон Фюрстенберг покорява сърцата на всички американки с моделът на точно тази рокля, тя не е спирала да бъде абсолютния хит в гардероба на всяка жена. И точно в духа на Даян , роклята трябва да бъде цветна, обагрена с най-красивите цветове, под формата на интересни флорални и анималистични принтове.

Жените я обожават, защото е подходяща част от колекцииите рокли за работа, късна официална вечеря, пътуване, а според материята, от която е изработена, може да се носи дори и на плажа. Стои добре на всяко тяло, извайва осанката и подчертава стройно и красиво фигурата.

Роклята тип „прегърни ме“ се среща във всякакви разновидности и материи. От дълга, вечерна рокля, до къса, непринудена, младежка и секси. Тя стои превъзходно под зимното палто, съчетана с много високи ботуши, както и през лятото когато е прекрасно копринено попълнение, съчетано с красива шапка и сандали. За нея създателката й казва: „Тя е като красива роба или кимоно“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader