Всички дрехи

Фешън дамски кецове за лятото

Всяка жена има в гардероба си поне една малка черна рокля, която да й се притече на помощ при изискан повод и… един чифт кецове, които подаряват удобство на ежедневието.

Дамската обувка може да изразява статус, може да представлява символ и начин на изразяване, произведение на изкуството или просто търговска стока. Тази пролет са актуални обувките с много висок или квадратен ток със средна дължина, гръцките и гладиаторски сандали, и удобните дамски кецове.

Ето 5 вида кецове, които са изключително подходящи за горещото лятно време:

Кецове на платформа

Разбира се, че те ще да на челна позиция. Това е обувка, която съчетава спортна елегантност плюс уникално повдигнати и подчертани крака. Няма да ви лъжем – тези обувки просто са страхотни!

Кецове със скрита платформа

Отвън ги гледате като обикновена равна обувка, но пък … тези подчертани крака. Дизайнерите ни съпрайзнаха с този чудесен модел кец, в който платформата е скрита отвътре и въобще не се забелязва. Всъщност се забелязва, по стройните крака, които само обувка на ток може да извае така …

Кецове с дантела

Ако искате да заложите на леката и невинна визия, това е перфектният избор. Съчетанието на нежна дантела със спортни нотки е просто невероятно и изключително подходящо за топлото време.

Кецове с мрежа

Тук изборът е огромен. Дали ще заложите на равни и удобни маратонки или ще предпочетете леката женствена походка – изборът е ваш. Кецовете с мрежа осигуряват максимална вентиалция на крака и го предпазват от спрване и запотяване.

Дънкови кецове

Денимът е навсякъде, буквално. Кецовете от дънков плат го доказват. Отново един чудесен избор за топлите слънчеви дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader