Всички дрехи

Фешън дамски панталони

Дамските панталони са едни от най-практичните и топли дрехи за есента и зимата. Панталонът може да е елегантен, спортно-елегантен, официален или спортен. Достатъчно е да е правилно съчетан и избран и може да сте в крак с най-новото, а в същото време да не изневерите на своята индивидуалност.

Панталони с висока талия

Панталоните с висока талия са много актуални и почти не слизат от модната сцена. Типично за тях е, че са широки, свободно падащи и изключително удобни. Те прикриват някои недостатъци. Могат да се носят с фина коланче и така перфектно да подчертават изкусителната талия. За ниските дами се препоръчват прави и не много широки модели. Клош панталоните стоят добре на по-едри жени.

Панталон с ръб

Тези модели са елегантни и оптически издължават фигурата. Подходящо е тези дамски панталони да се носят с нестандартни и интересни дрехи в съчетание. Разбира се и тук, както при други модели се изисква внимание усет в детайлите, а най-добре е класиката – риза и сако. С панталон с ръбове може да се постигне и аристократична визия, всичко зависи от комбинацията. Тези модели панталони са много подходящи за по-ниските дами. За жените с недостатъци е по-добре да избягват носенето на панталон с ръб.

Класически панталони

Това е класиката в жанра. Те са практични и утвърдени през годините. Идеално се вписват в дрес кода и затова често се носят в много компании за официално облекло. Класическите модели панталони лесно се съчетават с почти всяка друга дреха – блузи, туники, ризи, сака, елеци.
Панталони с дължина 7/8 – моделите широки панталони са удобни за комбиниране с боти и ботуши до коляното, а голямото им предимство е, че в лапавица и дъжд не могат да се намокрят крачолите им. За ниските момичета не се препоръчва носенето им, защото визуално скъсяват още повече силуета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top
preloader